Ingen kommer undan, absolut ingen!

Vi lever i våra hemligheter och våra lögner. Vi lever i våra drömmar och önskningar. Vi bekräftar vår djupaste känsla i rädsla eller kärlek. 

Så skapar vi vårt eget liv. Om det är någon som tror något annat så motbevisa mig gärna.
Vi skapar vårt eget liv oavsett vad vi varit med om. Vi skapar strategier som får oss att agera på olika sätt och ingen kommer undan. Du tänker att du föddes sådan du  är med lycka eller otur, med bedrövelse eller framgång, glöm det, allt precis allt har du under tiden skapat själv. 
Visst hände det saker när vi var små, det har det gjort för oss alla, alla vi har en historia. Det handlar aldrig om vad som hände och hur stort helvete vi hade. Det handlar om hur vi förhåller oss till detta och vad vi gör med den erfarenheten. Allt handlar om detta. Ingen kommer undan och det är hur vi hanterar det som avgör om vi blir en vinnare eller förlorare, ett offer eller den som utsätter, en hjälpare eller en som kväver oss själva.
Det finns inga strategi och inget karaktärsdrag som är bättre än något annat, det avgörande är hur jag mår i det och hur jag använder de egenskaper jag fått med mig i livet. Alla kan välja att antingen känna kärlek eller känna rädsla. Alla har hinder framför sig som är smärtsamma att hantera. Kraften i hindren är densamma för alla även fast föremålen är olika. Vi kommer inte undan. 
Det kan låta hårt och känslolöst men detta är sanningen i vitögat. 
Ingen kommer att hjälpa oss, vi behöver själv göra vårt jobb. Men det finns knep för att komma dit och alla dessa knep är styrda av vad vi vill, vad vi verkligen vill. Så för din skull, uttala det högt vad du vill, så att både du hör och andra med vad du vill. Vad du vill komma och hur du vill ha det. Du behöver höra det så att du förstår att det är sant. Visualisera det och få dig själv att fatta det, först då blir det verklighet. Om inte kommer dina inre dålda känslor att ta över och skapa det du i det fördolda vill. Detta är en kamp och du bestämmer själv vem som ska vinna. 
När vi accepterat detta och inser att vi har en inre kraft som kan förgöra oss eller som kan få oss att finna kärleken, då kommer vi att lyckas med vad som helst. Då vet vi att denna strid handlar om liv eller död. 
Vill du leva eller dö? Du bestämmer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s