Vågar du utmana dig själv idag?

Vågar du utmana dig själv idag? Det är inget betungande. Du ska bara vara uppmärksam. Resultatet som du kommer fram till kommer att ge dig en möjlighet att ändra på något. Du kommer att förstå att det inte är konstigt att ditt liv blir som det blir. Du kommer att fatta att du egentligen redan från början bidrar till att göra så att ditt liv blir som det blir. Allt detta bara genom att utmana dig själv för en dag.


Vågar du?

Om du är beredd att ta utmaningen vill jag att du hittar ett sätt att göra noteringar. I din mobil eller i ett block med penna. Du ska alltid ha detta tillgängligt och du ska så fort du kommer på det jag kommer att uppmana dig till att du ska göra, göra en anteckning. 

Känns det ok och rimligt för dig att göra detta för en dag? Från morgon till kväll, tills du somnar.

Om du gör det och du är beredd att anta den här 24 timmars-utmaningen så vill jag att du under dessa 24 timmar antecknar vilka tankar du har och vad de handlar om. Skriv bara ner dessa kort med stödord. Allt du tänker på. Matinköp. Om du känner något och de tankar du får. Saker du tänker när du gör saker osv. Allt ska skrivas ned.

Resultatet du kommer att få fram kommer att vara en överraskning för dig. Vad det är vet jag inte men det kommer att bli en överraskning.

Välj gärna en dag där du inte arbetar för då kan huvudet vara fullt med arbete.

Allt det vi tänker på eller i alla fall det mesta har oftast ett visst fokus. Detta fokus styr våra liv och de tankar vi har, det är så det blir. Du kommer att bli överraskad och du kommer att förstå varför ditt liv ser ut som det gör.

Om du inte får ett tydligt resultat har du förmodligen inte gjort uppgiften tillräckligt noga.

Så berätta gärna om det blev en överraskning för dig eller om det var väntat. Det viktigaste, i det du ser är om det är så du vill ha det eller om det är så du inte vill ha det. Då har du chans till ett nytt val.

Vi äger vårt nu och vi äger vår framtid i hur vi vill känna och hur vi vill tänka. Vi äger våra handlingar. Allt är val vilket skapar möjlighet för vi kan alltid välja om.

Lycka till!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s